Skriv ut denna sida
torsdag, 02 september 2021 18:14

Ordförandens sensommarrader september 2021

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Då var det dags för lite sensommar rader.

Jag hoppas att sommaren varit en skön och efterlängtad avkoppling för Er alla även om det tidvis har varit lite väl varmt.

Det känns som hösten kommer med en rasade fart men det svalare vädret gör det lättare för oss alla inte minst för våra fyrfotingar.

SDHK rustar inför hösten och de utställningar som står för dörren.

De utställningar som vi genomförde under sommaren föll i god jord hos de flesta vilket bådar gott inför hösten. Det syntes på Er utställare att Ni saknat att visa upp Era hundar och att återigen få umgås med varandra runt ringen. Vår förhoppning är naturligtvis att smittläget i samhället inte sätter stopp för vår planering.

Nytt inför hösten är att SDHK har införskaffat en hjärtstartare som kommer att finnas med på samtliga SDHK´s utställningar i framtiden. Självklart hoppas att vi att vi aldrig skall behöva använda den.

I övrigt så pågår planeringen för fullt inför höstens KF där vi skall försvara alla de motioner som vi givit in.

Det kommer nog att bli en del intressanta diskussioner vad gäller de motioner som kommit in och framför allt lär det bli diskussioner i samband med personvalen.  Vi kommer kämpa för att SKK skall få ett brett och kompentent CS. Vi delar inte valberedningens förslag i alla delar.

Med dessa korta rader vill jag önska Er alla en skön höst.

Lars Olof Carlén

Ordförande SDHK

Läs 70 gånger Senast ändrad torsdag, 02 september 2021 18:15